Artikel: Lotus Loves People nodigt u uit op 1 April - ochtend/begin middag | Bron

Lotusphere 2010 was ook dit jaar weer een groot succes. IBM blijft zich in brede zin innoveren en profileren met haar zeer rijke Lotus portfolio. Lotus Loves People volgt de ontwikkelingen op de voet. Om u in een korte tijd mee te nemen in de nieuwste ontwikkelingen, organiseert Lotus Loves People in samenwerking met IBM Lotusphere Comes to You 2010. Tijdens deze sessie wordt u in korte tijd meegenomen in de toekomst visie van IBM. Projecten als Vulcan, QuickR Next, Connections 2.5 en Mashup zullen daar niet in ontbreken.

Lotus Loves People nodigt u uit op 1 April - ochtend/begin middag

Ook dit jaar is er in samenwerking met IBM een Lotus Comes To You sessie georganiseerd door Lotus Loves People voor klanten, relaties en belangstellenden. In deze sessie wordt u in korte tijd bijgepraat over Lotusphere 2010 en alle nieuwste ontwikkelingen op IBM Lotus gebied. Namens IBM zal Douglas Spencer, in de volksmond ook wel bekend als Ron Sebastian Jr", de opening verzorgen met een zeer spectaculaire wrap-up sessie over Lotusphere 2010.

Daarna zal gastspreker Bram Alkema u meenemen in zijn wereld en visie. Vervolgens organiseren we twee breakout sessie. Een business sessie over Infobesitas( wie heeft daar geen last van?) en een technische sessie over Xpages en Composite applications Concrete klantencases komen van de verschillende business partners aan de orde, zodat u kunt zien hoe de techniek al word toegepast.

Agenda

9.00 ontvangst met koffie
9.30 IBM presentatie met Douglas Spencer
11.00 Pauze
11.15 Gastspreker Bram Alkema
12.00 Breakout sessie met lunch
  - Technical sessie met aandacht voor X-pages en Composite applications met concrete klant voorbeelden
  - Business sessie met als onderwerp Infobesitas
13.30 Samenvatting en afsluiting


Locatie:

Boerderij Mereveld

 

Mereveldseweg 9 Utrecht (Amelisweerd)


http://www.boerderijmereveld.nl

Inschrijven
Inschrijfformulie

Notes Nieuws, 02-03-2010 | Bron | Reageer